Erdvės

Po kardinalių pokyčių restorano rūsys įkvepia keisti ir savo namų interjerą

Restorano „North Audley Cantine“ bare šiandien vyrauja modernus 5-ojo dešimtmečio stilius, įkvėptas tuometinio Holivudo žaismės ir glamūro.
Reading time 1 minutes

Londone įsikūręs restoranas „North Audley Cantine“ svečius traukia ne tik puikia prancūziška virtuve bei pagal individualius pageidavimus maišomais kokteiliais, bet ir išskirtiniu interjeru. Čia vyrauja modernus 5-ojo dešimtmečio stilius, įkvėptas tuometinio Holivudo žaismės ir glamūro.

 

Interjero dizaineriai Christianas Duckeris and Tyethas Gundry'is restorano savininkams pasiūlė atnaujinti pabodusias erdves netikėtais stilistiniais sprendimais. Kardinalių pokyčių sulaukė restorano rūsyje įkurtas kokteilių baras, anksčiau dominavęs mistiškas ir tamsus interjeras buvo pakeistas optimistišku ir ryškiu. Naujos vyraujančios spalvos – švelni rausva ir ne pirmus metus madingas sodrus turkio mėlis. Kadangi baras be langų, žemomis lubomis ir vos 32 kv. m., savininkai norėjo jam suteikti lengvumo ir didesnės erdvės pojūtį.

 

Bare buvo pritaikytos XX a. viduriui būdingos apvalios formos ir minkšti pakelės užeigų baldai, aptraukti prabangiai žvilgančiu aksomu. Išskirtiniais elementais tapo pagal specialų užsakymą gaminti šviestuvai, žalvario akcentai ir metalinių konstrukcijų perskyros. Vizualiai erdvė praplėsta ne tik pasteline rausva dažytomis sienomis, bet ir veidrodžių gausa. Šis restorano rūsyje įkurto baras – puiki idėja, kaip galima praplėsti nedideles erdves ir sukurti prabangaus interjero įspūdį.

Rūsio baras šiandien:

Rūsio baras anksčiau:

Pagr. nuotrauka - @nacmayfair "Instagram" profilio archyvas

 

 

susiję straipsniai

Rekomenduojame