Gyvenimo būdas

3 neragautos kavos jaukioms žiemos popietėms

Aromatingos ir gardžios kavos, kurios akimirkai nuskraidins jus į romantiškąjį Paryžių.
Reading time 2 minutes

„Nespresso“ suteikia galimybę mėgautis kokybiška ir unikalia kava, kompanija reguliariai pristato ne tik pažangius kavos ruošimo aparatus bei priedų naujoves, bet ir dar neragautus kavos skonius.

 

Kasmet artėjant žiemos šventėms „Nespresso“ pristato riboto leidimo aukščiausios kokybės kavos kapsulių kolekciją, kurią galima įsigyti ir Lietuvoje. Šį kartą šventinę kolekciją įkvėpė stilingasis Paryžius. Išbandykite „Nespresso“ receptus ir pasimėgaukite unikalaus skonio kavomis.

Kava su praline trupiniais ir šokoladu

Reikės:

 

2 šaukštelių šokoladinio kremo

1 šaukštelio praline trupinių

1 šaukštelio juodojo šokolado drožlių

250 ml plakamos grietinėlės (35 proc. Riebumo)

25 ml lazdyno riešutų sirupo

1 „Nespresso“ kavos kapsulės Variations Paris Praline

 

Į 180 ml talpos puodelį įdėkite 1 arba 2 šaukštelius šokoladinio kremo. Užpilkite 40 ml paruoštos „Nespresso“ kavos. Išplakite grietinėlę, įmaišykite į ją lazdyno riešutų sirupą, šaukštu sudėkite grietinėlę į paruoštos kavos puodelį. Pabarstykite grietinėlės viršų praline trupiniais ir šokolado drožlėmis. Gerkite iš karto, kad trupiniai neprarastų traškumo.

Cinamoninė kava

Reikės:

 

1 šaukštelio rudojo cukraus

1 „Nespresso“ kavos kapsulės Double Espresso

59 ml pašildyto pieno

žiupsnelio cinamono

 

Į puodelio dugną suberkite rudąjį cukrų ir žiupsnelį cinamono. Pašildykite pieną. Į puodelį su cukrumi ir cinamonu supilkite paruoštą „Nespresso“ kavą, ant viršaus pilkite šiltą pieną. Gerkite iš karto.

Flat White

Reikės:

 

90 ml pieno

1 „Nespresso“ kavos kapsulės Roma

 

Kapučino puodelyje paruoškite kavą. Aparatu „Nespresso“ Aeroccino 4 suplakite pieną. Uždėkite šaukštu pieno putą ant paruoštos kavos.

susiję straipsniai

Rekomenduojame