Gyvenimo būdas

Kreminė avinžirnių ir kopūstų sriuba

Nežinau, nuo kada, bet žodis „jaukumas“ – pats mieliausias mano širdžiai. Gal todėl, kad į jį telpa ramybė, balansas ir harmonija?
Reading time 1 minutes

Jaukumą galima rasti visur, tik reikia jo paieškoti, įžvelgti arba... Arba susikurti. Ši sriuba – jaukumas lėkštėje.

 

4 porcijoms reikės:

 

1 žiedinio kopūsto

200 ml natūralaus sultinio

1 cukinijos

200 g virtų avinžirnių

50 ml avižų grietinėlės

1 a. š. kokosų aliejaus

1 nedidelio svogūno

prieskonių: druskos, pipirų, ciberžolės, saldžiosios paprikos

kelių petražolių lapelių

 

Gaminimas:

 

1. Įkaitiname kokosų aliejų, suberiame supjaustytą svogūną ir pakepiname apie 5 minutes.

2. Sudedame smulkiai supjaustytą žiedinį kopūstą ir pakepiname dar 10 minučių.

3. Supilame grietinėlę, sultinį, prieskonius ir avinžirnius, viską patroškiname dar 8 minutes.

4. Sriubą sutriname iki kreminės konsistencijos ir patiekiame kartu su petražolėmis.

Skanaus!

Tags

susiję straipsniai

Rekomenduojame