Gyvenimo būdas

„Šilkinė“ pomidorų sriuba su batatais

Namuose gamintas maistas turi labai gardų prieskonį – meilę. Ji yra tai, dėl ko gyvename, dėl ko sukasi pasaulis. Kurkime ją ir dalykimės su kitais.
Reading time 1 minutes

5–6 porcijoms reikės:

 

800 g luptų, konservuotų pomidorų savose sultyse

400 g raudonųjų pupelių

1 v. š. kokosų aliejaus

1 raudonos paprikos

2 česnako skiltelių

1 nedidelio svogūno

0,5 nedidelės citrinos

1 nedidelio batato (saldžiosios bulvės)

1 a. š. saldžiosios paprikos miltelių

žiupsnelio druskos, pipirų

1 a. š. ciberžolės

saujelės petražolių (tinka ir šaldytos)

50 g fetos sūrio

 

Ruošimas:

 

1. Įkaitiname aliejų puode, batatą supjaustome mažais kubeliais ir dedame į puodą, pakepiname apie 5 minutes.

2. Supjaustome svogūną, česnaką ir papriką, dedame į puodą, pakepiname kartu su batatu dar 5 minutes.

3. Sudedame pomidorus, pupeles ir prieskonius. Viską troškiname apie 20 minučių.

4. Pabaigoje įspaudžiame citrinos sulčių.

4. Viską sutriname iki kreminės tekstūros.

5. Patiekiame kartu su fetos sūrio gabaliukais.

1562850881773278 d3521797 d7bb 44f8 9de5 dbea825c0867

Skanaus!

Tags

susiję straipsniai

Rekomenduojame