Gyvenimo būdas

Sveiki ir gardūs saldėsiai su riešutais, datulėmis ir morkomis

Vasarą vietoje ledų ar pyragėlio siūlome išbandyti veganiškų saldėsių receptą.
Reading time 1 minutes
L'Officiel Spain nuotr.

Mėgstate saldžius užkandžius, tačiau norisi maitintis sveikiau? „L'Officiel“ kviečia paragauti sveikuoliškų rutuliukų su riešutais, kokosais, morkomis ir datulėmis, kurie puikiai atstos įprastus desertus. Gamybai prireiks vos kelių minučių, o gurmaniškais kąsneliais galėsite mėgautis ne vieną dieną.


Reikės:

140 g morkų

140 g migdolų

140 g riešutų

100 g kokoso drožlių

1 puodelio datulių (be kauliukų)
Malto cinamono (pagal skonį)

2 šaukštų vandens

 

Gaminimas:


1. Visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir susmulkinkite iki vientisos masės.

2. Sudrėkinkite rankas vandeniu ir iš masės formuokite nedidelius rutuliukus.

3. Desertinius rutuliukus sudėkite ant padėklo, padengto kepimo popieriumi. Padėklą laikykite šaldytuve apie pusę dienos.

4. Prieš skanaudami rutuliukų, apibarstykite juos kokosų drožlėmis.

susiję straipsniai

Rekomenduojame