Gyvenimo būdas

Gaivios salotos su keptu varškės sūriu

Meilė subalansuotam maistui prasideda nuo meilės sau.
Reading time 1 minutes

Meilė subalansuotam maistui prasideda, kai ateina suvokimas, kad mūsų kūnas – mūsų tvirtovė, sveikata, o energija – didžiausia varomoji jėga, norisi visa tai puoselėti ir rūpintis savimi.

 

 

2 PORCIJOS:

 

• varškės sūrio

• kepto sūrio marinavimo mišiniui: šaukšto alyvuogių aliejaus, žiupsnelio kanapinės druskos, grūstų pipirų, džiovintų petražolių, saldžiosios paprikos miltelių, poros česnako skiltelių, kmynų

• salotoms: ridikėlių, agurko, salotos lapų, 1 saldžiosios paprikos, 1 nedidelio avokado

• šlakelio alyvuogių aliejaus

• 1 skiltelės citrinos

• prieskonių: bazilikų, pipirų, druskos

 

1. Sūrį iš abiejų pusių ištriname marinavimo mišiniu, palaikome apie 30 minučių, dedame ant folijos (uždengti folija nereikia) ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Leidžiame atvėsti.

2. Visas daržoves susmulkiname, ant jų dedame supjaustytą keptą sūrį.

3. Alyvuogių aliejų sumaišome su citrinos sultimis, įberiame baziliko, pipirų ir kanapinės druskos. Padažą užpilame ant salotų.

susiję straipsniai

Rekomenduojame