Gyvenimo būdas

Tigrinės krevetės, troškintos aviečių sultyse su krienais

Pasigaminkite unikalaus skonio krevečių ir makaronų patiekalą su krienais, avietėmis ir kietuoju sūriu.
„Kemel Photography“ nuotr.

Reikės:

 

• 6 tigrinių krevečių

• aliejaus kepti

• 4 skiltelių česnako

• 1 arbatinio šaukštelio krienų

• 1 stiklinės natūralių aviečių sulčių

• druskos, pipirų

• 20 g kietojo sūrio

• 200 g farfalių

 

Gerai įkaitintoje keptuvėje pakepkite česnaką. Kai jis tampa aukso spalvos, sudėkite krienus, meskite iškart padruskintas ir papipirintas krevetes, porą minučių pakepkite. Užpilkite aviečių sultimis, užvirkite. Pavirkite porą minučių. Serviruokite su kietuoju sūriu.

 

Skanaus!

susiję straipsniai

Rekomenduojame