Gyvenimo būdas

Savaitgalio desertas: bananų ledai su spirulina

Paskanaukite veganiškų ledų, kuriuos lengvai passigaminsite namuose.
Reading time 1 minutes

Reikės:

 

• 4 gerai prinokusių bananų

• 1/2 a. š. spirulinos miltelių

• 100 ml tiršto kokosų pieno

• 50 g juodojo šokolado

• 1 kokoso (patiekti)

• šviežios mėtos

 

Gaminame

 

1. Bananus supjaustome 1 cm pločio griežinėliais ir užšaldome. Tai geriausia padaryti dieną prieš gaminant ledus.

2. Ištraukiame bananus iš šaldiklio ir leidžiame kelias minutes pastovėti kambario temperatūroje.

3. Bananus beriame į maisto smulkintuvą kartu su kokosų pienu ir spirulinos milteliais. Sutriname viską iki vientisos purios masės.

4. Į pagamintus ledus įmaišome tarkuoto šokolado.

5. Perkeliame masę į kepimo skardą, išlyginame paviršių, uždengiame maistine plėvele, įdedame į šaldiklį mažiausiai valandai.

6. Patiekiame ledų rutuliukus perpus perskeltame kokose su tarkuotu juoduoju šokoladu ir mėtos lapeliu.

 

Skanaus!


 

Tags

susiję straipsniai

Rekomenduojame